OSGB Hizmetleri

iş sağlığı güvenliği temel uygulamalarının yanında, makine ekipman muayenelerinizi, iç ortam ve çevre ölçümlerinizi, sağlık tarama/tetkiklerinizi ve ilkyardım

Devamını oku

6331 sayılı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu

30.12.2012’ de yürürlüğe giren İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, genel bir akış açısıyla değerlendirildiğinde

Devamını oku

İSG Denetimleri

ÇATI OSGB olarak işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatını esas almak üzere gerekli işyeri denetimlerini yapmakta ve raporlamaktayız.

Devamını oku

Neden ÇATI OSGB

deneyimli uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine profesyonel çözümler üretirken temel amaç...

Devamını oku

isg konferans istanbul 2016

ÇSGB ev sahipliğinde periyodik olarak düzenlenmekte olan Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferansının sekizincisi, 8-11 Mayıs 2016 tarihleri arasında medeniyetlerin buluşma noktası İstanbul’da gerçekleştirilecektir.
Dünyanın birçok ülkesinden alanlarında öncü akademisyenler, uzmanlar, konu ile ilgili uluslararası kuruluşlar, üniversiteler, meslek odaları ve benzeri sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin katılımıyla iş sağlığı ve güvenliği konusu ekonomik, sosyal ve teknik boyutları ile tartışmaya açılacak ve iyi uygulama örnekleri paylaşılacaktır.
“Sürdürülebilir İş Sağlığı ve Güvenliği” ana başlığı altında 36 alt konu ile belirlenen konferansa, bildiri veya poster sunumunuzla aktif olarak katılabilirsiniz.
Bildiri göndermek isteyen katılımcılar için ONLINE Bildiri Özeti Gönderimi 01 Ekim – 31 Aralık 2015 tarihleri arasında açık kalacaktır. Bildiri özeti göndermek için konferansın www.tioshconference.gov.tr internet adresi üzerinden gerekli işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
Konferansa sadece izleyici olarak katılacaklar için ONLINE KAYIT sistemi 01 Aralık 2015 tarihinden sonra aktif hale gelmiştir.

Acı Kaybımız!.. Serdar Ömer Kaynak 'ı kaybettik.

SOKve NA

Kurucu Ortağımız, hocamız, rehberimiz, abimiz ve yol arkadaşımız güzel insan Serdar Ömer Kaynak'ı çok erken kaybetmenin acısı içindeyiz. Çalışmalarımızda daima rehberimiz olacaktır.

Işıklar içinde uyu sen ey güzel insan. 11.03.2019 

Hizmetlerimiz

Birlikte çalışmaya hazırmısınız?

Deneyimli kadromuzla İş Sağlığı ve Güvenliği alanında uzun sürecek bir birlikteliğe hazırsanız hemen

İletişim Kurun    Teklif İsteyin

Birlikte Çalıştığımız Firmalar

ÇATI OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Müh. Dan. Ölçüm ve Lab. Hiz. Ltd. Şti.  | Şehit Cengiz Karaca Mah. 1053. Cad. No: 22-24/10 Öveçler/ANKARA | Tel: +90.312.807 06 58 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.