OSGB Hizmetleri

iş sağlığı güvenliği temel uygulamalarının yanında, makine ekipman muayenelerinizi, iç ortam ve çevre ölçümlerinizi, sağlık tarama/tetkiklerinizi ve ilkyardım

Devamını oku

6331 sayılı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu

30.12.2012’ de yürürlüğe giren İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu, genel bir akış açısıyla değerlendirildiğinde

Devamını oku

İSG Denetimleri

ÇATI OSGB olarak işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatını esas almak üzere gerekli işyeri denetimlerini yapmakta ve raporlamaktayız.

Devamını oku

Neden ÇATI OSGB

deneyimli uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine profesyonel çözümler üretirken temel amaç...

Devamını oku

İş Güvenliği Uzmanlarının Çalışma Süreleri Arttırıldı.

30 Nisan 2015 tarihinde Resmi Gazetede (293429) yayınlanan "İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK" kapsamında İş Güvenliği Uzmanlarının İşyerlerinde çalışma süreleri arttırılmıştır. Uygulama 01.01.2016 tarihinde başlanacaktır.

MADDE 6 – Aynı Yönetmeliğin 12 nci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde ve ikinci fıkrada geçen “2000” ibareleri “1000”, üçüncü fıkrada geçen “1500” ibareleri “500”, dördüncü fıkrada geçen “1000” ibareleri “250” olarak değiştirilmiş ve aynı maddeye aşağıdaki fıkra eklenmiştir.
“(1) İş güvenliği uzmanları, bu Yönetmelikte belirtilen görevlerini yerine getirmek için aşağıda belirtilen sürelerde görev yaparlar:
a) Az tehlikeli sınıfta yer alanlarda, çalışan başına ayda en az 10 dakika.
b) Tehlikeli sınıfta yer alanlarda, çalışan başına ayda en az 20 dakika.
c) Çok tehlikeli sınıfta yer alanlarda, çalışan başına ayda en az 40 dakika.”
“(6) İş güvenliği uzmanları tam gün çalıştığı işyeri dışında fazla çalışma yapamaz.”

Acı Kaybımız!.. Serdar Ömer Kaynak 'ı kaybettik.

SOKve NA

Kurucu Ortağımız, hocamız, rehberimiz, abimiz ve yol arkadaşımız güzel insan Serdar Ömer Kaynak'ı çok erken kaybetmenin acısı içindeyiz. Çalışmalarımızda daima rehberimiz olacaktır.

Işıklar içinde uyu sen ey güzel insan. 11.03.2019 

Hizmetlerimiz

Birlikte çalışmaya hazırmısınız?

Deneyimli kadromuzla İş Sağlığı ve Güvenliği alanında uzun sürecek bir birlikteliğe hazırsanız hemen

İletişim Kurun    Teklif İsteyin

Birlikte Çalıştığımız Firmalar

ÇATI OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği Müh. Dan. Ölçüm ve Lab. Hiz. Ltd. Şti.  | Şehit Cengiz Karaca Mah. 1053. Cad. No: 22-24/10 Öveçler/ANKARA | Tel: +90.312.807 06 58 

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.